cara alami menurunkan berat badan tanpa olahraga

cara alami menurunkan berat badan tanpa olahraga Ujistěte sevětšina Britů , dieta a cvičení jedruhá volba pro hubnutí .

První možností je podstoupit kosmetickou chirurgii . Studie zkoumala stravovací návyky a cvičení ve Velké Británii . Výzkum zkoumal 1743 lidí , aby zjistili jejich postoje vůči facelift .

Výsledky byly velmi překvapivé . Až 59 procent Britů lidí dotazovaných v průzkumu www.sweatband.com , spíše než regulace kosmetické chirurgie diety a cvičení , opravit jejich fyzický vzhled .

Kosmetická chirurgie je nejvíce žádoucí pro muže a ženy ve Velké Británii , podle průzkumu jealias liposukce liposukce .

Prvních pět nejžádanější kosmetické chirurgie Britské ženy jsou liposukce , Plastika břicha nebo zmenšení žaludku , prsní implantáty nebo zvětšení prsou , prsa zvedání nebo zvedání povislá prsa a hýžďové implantáty .

Po liposukci , samec redukce prsou chce v Anglii ( zmenšení prsou ) , Plastika břicha , prsní implantáty nebo prsní implantáty , implantáty a žaludku .

" Vždy doporučujeme zdravý životní styl prostřednictvím stravy regulace a cvičení na opravu fyzický vzhled . Ale my chceme vědět, kolik lidí se bude brát v úvahu kosmetické chirurgie jako prostředek rychle dostat své tělo snů , " říká Maz Darvish , generální ředitel společnosti Sweatband.com , komentoval výsledky průzkumu .

Zdá se , dále Darvish , lidé vidí, plastická chirurgie jako snadnou volbu překonat stárnutí .

Přestože operace může pomoci zvýšit sebevědomí a vzhled v krátkodobém horizontu , zdravého života , která může jen fitness opravy a vyživují srdce a plíce .

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply