cara menurunkan berat badan ala dedi corbuzier

cara menurunkan berat badan ala dedi corbuzier ontoitumise programmi , mis võeti kasutusele kuulsa Indoneesia Mentalist , Deddy Corbuzier . OCD toitumine kaalus kuni neli naela nädalas. Kuidas ?

Deddy selgitas , tühja kõhuga dieeti just sama OCD . Erinevus ei ole OKH kuid tasu tühja kõhuga kaalulangus programmid. 36 -aastane mees ütles, et OKH lõigatudflab ja võid kaotada kaalu kiiresti . Ta tagab ka, et OKH saab teha kuni 5 kg kaalu maha , kui te olete ülekaaluline .

" OCD kuu vähemalt 5-6 kg kaotanud . Fakt ,nädal võib kaotada 4 kg , vahetu mõju ," ütles Deddy rääkides wolipop angaaris , Jewel South Jakarta, teisipäev ( 27/08/2013 ) .

Et saada neid tulemusi , mida pead tegema, on järk-järgult või järgida " süüa aken ", nagu on kirjutatud oma raamatus Deddy . Söömine onaeg aknas saate süüa . Dieet OCD on neli taset , tühja kõhuga 16 tundi, 18 tundi, 20 tundi, kuni lõpuks ainult ühel päeval .

Võite alustada16 -tunnise kiire või ainult söömiseks 8 tundi päevas . Erinevaltpaastumine ramadaani , tühja kõhuga OCD veel lubatud juua vett , kuid mitte piima või muid magusaid jooke . Võite määrata ka omal ajal alguse OCD , kuid vältida hommikusööki. Vähemalt 3 tundi pärast ärkamist uus söömist .

Ehk siis, kui toit on tavaliselt süüa valge riis või praetud toidud , eriti obsessiiv-kompulsiivse häire -free söömine midagi . Sa ka ei pea muutma söömine kui dieediga OCD . Te võite süüa kõike , ka rasvaste toitude maitse järgi . Kuid Deddy soovitada mitte ahne .

" Ma ütlen, et süüa , mida sa tavaliselt sööd. Seega, kui sa tavaliselt sööd riisi Rames sest OCD , sa sööd rämpstoitu . Kunagi isegi enam hull . Tavaliselt söövad rämpstoitu , kui jah siis sööd rämpstoitu . Seega ei muuda oma dieeti , "ütles emcee Black- White Trans 7 .

Kui teil õnnestub seda teha 16 tundi söömata nädalas , keha kohaneb . Lisage tasandil süües ainult 6 tundipäevas. Seega sa paastusid 18 tundi . Kas see üks nädal. Hiljemkolmandal nädalal saab suurendada paastumise 20 tundi, mis tähendab söömist ainult 4 tundi päevas .

Pärast seda proovidaneljas nädal24 tunniga kordnädalas. Näiteks, kui sa süüa 10:00 esmaspäev , just süüa järgmise toidukorra teisipäeval samal ajal . Võite kombineerida sedakiiresti 24 -tunnise paastu OCD kes sõi ainult neli tundi. Vastavalt 36 -aastane mees, OCD on väga kasulik Sisekujundus flab . Pärast paks tahutud , teie kaal on stabiilne ja ilma garantiita.

" Ma võin minna üles ja alla ( kaal ) näiteks 80 kg kuni 70 kg , tõuseb uuesti 75 kg , kuid 70-75 minu rasva alla 4 % . Erinevat rasva Ma kasutasin 22 % praegusest 8,4 % võrra peaaegu 3 kuud. kaalub 72 £ nüüd , "ütles ta hiljem.

Deddy ka ettepaneku , algajatele , kes on uus OCD , proovige sööma korraldamine 12 19:00 . 12 tundi on parim aeg süüa sööki. Kas järjekindlalt , kui soovite saada maksimaalset tulemust .

" Ma soovitan uue söömine pärast kella 12 . Majad lihtsalt lisadainsuliini , mis teeb teid uniseks . Proovi kell 12-7 . Ma garanteerin 100 % oma kaalust alla nädala , kui te olete ülekaaluline . Kui mitte rasvunud võib olla 4 kg mõõnad . Kinnitan teile , "lisab autor e- raamat " OCD " seda.

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply