contoh surat lamaran kerja fresh graduated

contoh surat lamaran kerja fresh graduated Жалби и запитвания от приятели ние трябва да се каже за тези, които работят директно с изпълнението на регистрацията на employess . В същото време ние можем да Ви информирам, е, че толкова много хора , които се регистрират онлайн на този saat2 толкова трудно да влязат в сайта.

Надяваме се, че тези ограничения могат да бъдат решени от заинтересованите страни , така и за моите приятели, които не желаете да се регистрирате онлайн, за да получите най- ограничения.

Едно нещо, което ние трябва да напомним, че при обстоятелства като това не изключва присъствието на страните , които използват състояние да се възползва . Ето защо, тя не трябва да се вярва , ако има и такива, които предлагат обещание или всичко, свързано с регистрацията на държавния служител .

Хубаво е , пълен адрес, включително телефонни номера не се публикуват открито в този форум , за да се избегне неща , които не искаме .

С настоящото се прилага за Министерството на закона и правата на човека на Република Индонезия министър , за да бъде в състояние да ме приеме като кандидат за държавния служител ( CPNS ) на територията на Република Индонезия.
Като възнаграждение за министъра на закона и правата на човека Министерство настоящето Аз приложени някои изисквания , както следва :
Копие от Last High School Diploma 1.Foto Легализиран
Копие от Удостоверение 2.Foto компютър
3.Foto Copy ID: 1 Sheet
4.Foto копие от удостоверение за раждане: 1 лист
Copy 5.Foto забележки сертификат полицията : 1lembar
6.Foto Копие от Family Card : 1 лист
Копирайте 7.Foto жълт картон : 1 лист
8.Pas цветни снимки 3x4 : 2 броя

Така че аз ще подава тази петиция до министъра на правосъдието и Министерството на правата на човека . За вашето внимание и внимание бих искал да благодаря на г-н

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply