benefits of honey lemon tea

benefits of honey lemon tea Zeleni čaj ili zeleni čaj , postao je jedan od poznatih pića konzumira sve uzraste . Imam zdravlje i ljepotu prednosti koje su se pokazale , do nedavno je oslonac u pića dnevno .

Prednosti zelenog čaja u kombinaciji s medom kako si ?

Zeleni čaj miješa s medom umjesto korisnost znaju bolje . Osim toga , ne treba dodati šećer i prirodne slatkoće meda .

Kao što je izvijestio Boldsky.com , ako je to prednosti zelenog čaja miješa sa medom .

Poboljšanje funkcije mozga

Ne samo osvježavajuće Naravno , zeleni čaj može također poboljšati moždane funkcije . Prisustvo nizak kofeina u zelenom čaju da ti ostati svježe duže . Osim toga , uz dodatak meda u njemu će poboljšati funkciju mozga . Oba pomažu bolje fokus i koncentraciju , kao i čuvanje vaše raspoloženje .

Burn masti

Većina ljudi želi jesti niti piti okus dobar , ali u isto vrijeme gori masti . Možda je to istina ? Dobra vijest je da je to moguće . Ako pripremu zelenog čaja i dodati med u njoj i redovno konzumiraju , onda kombinacija će efikasno spali kalorija u tijelu , tako da se tijelo masti se smanjuje .

Prevencija raka

Blend ih u napitak bogat antioksidansima koji mogu poboljšati ćelije tijela i spriječiti Ward raka .

zdravi zubi

Postoji katehina u zelenom čaju u kombinaciji s medom također može spriječiti formiranje plaka i loših bakterija u usnoj šupljini . To je razlog zašto zube postali zdraviji i jači .

Zdrave kosti

Prijetnja osteoporoze ne može se izbjeći . Ako niste osoba koja voli mliječne proizvode , onda možete konzumirati zeleni čaj sa mješavinom meda za sprečavanje osteoporoze poremetiti vaše zdravlje .

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply