benefits of drinking green tea empty stomach

benefits of drinking green tea empty stomach Obstaja veliko koristi pitje zelenega čaja lahko dobite, če to storite vsak dan. Tam je bilo veliko študij, ki dokazujejo, da ima pitje zelenega čaja ima pomemben vpliv na vaše telo. Če ste nikoli ne porabi ali jo porabijo nepravilno, lahko začnete pitje zelenega čaja od zdaj naprej. V nadaljevanju so koristi zelenega čaja, ki ste jih morda nikoli poznal.

Preprečevanje raka
Ena od prednosti pitja zelenega čaja je preprečevanje raka. Obstajajo različne rak, ki se lahko prepreči le redno pitje zelenega čaja, vključno dojk, prostate, požiralnika, pljuč, mehurja, želodca, trebušne slinavke in danke. Rak je mogoče preprečiti zaradi katehinov snovi iz zelenega čaja. Snov je lahko izključite rakotvorne snovi, preprečuje mutacije celic, kakor tudi zmanjša nastanek in rast tumorja v telesu. Zato je priporočljivo, da pijete vsaj štiri skodelice zelenega čaja na dan, da bi dobili koristi proti raku.

Heart Health
Dobite lahko tudi druge ugodnosti pitje zelenega čaja, kot so zdravje srca. Porabijo zelenega čaja pomeni, da boste imeli manjše tveganje za bolezni srca in možganske kapi. Tam je bilo veliko raziskav, ki kažejo, da pitje vsaj skodelico zelenega čaja redno vsak dan lahko zmanjša tveganje za srčni infarkt toliko kot 44 odstotkov. Medtem ko druge študije so pokazale, da redno pitje zelenega čaja lahko tudi nižje ravni holesterola.

Druge prednosti
Kot je bilo že omenjeno, obstaja veliko koristi pitje zelenega čaja. Poleg dveh zgoraj omenjenih prednosti, obstajajo tudi druge koristi, ki jih lahko imajo, kot je preprečevanje revmatoidnega artritisa, nižjo visoka raven holesterola, preprečuje bolezni srca in ožilja, zdravljenje okužbe in oslabljeno delovanje imunskega sistema. Ključ, da bi dobili te prednosti je, da redno pijejo zeleni čaj vsak dan. Upoštevajte, da ga lahko porabijo vsak dan približno 3 do 4 skodelice.

Kaj naredi zelenega čaja posebnega?
Morda ste se naučili prednosti pitje zelenega čaja, tako kot so navedeni zgoraj. S temi različne ugodnosti, lahko se sprašujete, kaj je zeleni čaj tako posebna. Pravzaprav skrivnost zelenega čaja je v njeni naravne snovi kot katehini in polifenoli, na primer EGCG-ja in epigalokatehin galat. EGCG je antioksidant, ki je zelo močan v boju proti rakave celice. Ta snov ubija rakaste celice, ne da bi poškodovali zdravo tkivo. Prav tako znižuje raven holesterola in inhibira nastajanje krvnih strdkov. S temi učinkovitega posebnost, ne oklevajte, da ga pijejo, da bi dobili prednosti pitja zelenega čaja.

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply