manfaat kunyit dan efek sampingnya

manfaat kunyit dan efek sampingnya Fordele ved safran eller gurkemeje er normalt kaldes ekstraordinært. Gurkemeje , der har det latinske navn Curcuma longa plante er et krydderi, der er alment tilgængelige i Indonesien og andre sydøstasiatiske region.

Det kan bruges til at løse en bred vifte af sundhedsmæssige problemer, kan gurkemeje også bruges til skønhedsbehandlinger såsom at eliminere acne op til at blege huden. Et af de vigtige dele , der er indeholdt i gurkemeje eller gurkemeje er curcumin . Så hvad er fordelene og effekt af gurkemeje ? Tjek det fulde revision nedenfor ,

 Her er nogle af de fordele og effekt af gurkemeje til at løse en bred vifte af sundhedsmæssige problemer.

Gurkemeje kan bruges til at lindre halsbrand
Gurkemeje kan forebygge bakterielle infektioner , vil hjælpe med at lindre ømhed i maven forårsager halsbrand og andre fordøjelsesproblemer .

Kan helbrede hoste
Kunyi kan helbrede hoste med kogt med ingefær og brun sukker derefter brygget . Drik en gang om dagen efter et måltid , indtil du hoste helbredt.

Ingefær kan overvindes med den tid, stank kommer måneder
Ud over at være i stand til at klare en fiskeagtig lugt under menstruation, kan gurkemeje også lancere flokkedes måneder med hvordan man kan drikke på en regelmæssig basis .

For at overvinde de tonsiller
Mandlerne er en af ​​de hals problemer , som er meget farlige og kan føre til døden . Hvis venstre alene sikkert kan forstyrre dine daglige aktiviteter. Du kan løse det ved hjælp af gurkemeje , safran puré måde derefter tage vandet. Kombiner med citron og honning. Drik hver dag én gang og mandler vil have en tendens til at gå ned.

For at lette amning
ASI er et grundlæggende krav for barnet, bør du lave din egen urt gurkemeje at lette amning. Fordi hvis du køber det på et øjeblik , er der en frygt for konserveringsmidler, der er skadelige for din baby.

Gurkemeje kan hæmme tumor udvikling
At være i stand til at hæmme væksten af ​​tumorer og kræftceller , kan du bruge hvid gurkemeje . Hvor der skal indtages hver dag, og det anbefales at undgå fedtholdige fødevarer menuen.

For at klare acne
En måde at slippe af med acne naturligt er at bruge gurkemeje . Du kan anvende den som en maske eller mund, vil tør og acne sikkert være tabt.

Materialerne fra naturen er bedre, fordi det er mere minimale bivirkninger , så det er sikkert for vores forbrug. Samt fordele af dragen frugt også er et produkt af naturen. Held og lykke !

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply