benefits of coconut water after exercise

benefits of coconut water after exercise Kokos vatten har blivit en populär produkt för hälso - sinnade set under de senaste åren . Konsumeras som en uppfriskande drink och ökar i popularitet som asports dricker bland idrottare . Kokos vatten kan användas för att producera nata de coco (a jelly- likefood ) och kokos ättika ( då de fermenteras ) .

Kokos vatten är helt enkelt vattnet i kokosskal . Kokos vatten finns i unga , gröna kokosnötter . Denna ren vätska är packad med näringsämnen som ger en rad positiva hälsoeffekter . Det är extremt återfuktande och är full av vitaminer och mineraler . Naturligt uppfriskande , kokos vatten har en söt smak . Den innehåller lättsmält kolhydrat i form av socker och elektrolyter.

Hälsofördelar Coconut Water

    Antioxiderande egenskaper . Kokos vatten är fettfri och har låga kalorier . Det har många antioxidanter .
    Härdar uttorkning . Kokos vatten botar uttorkning och fungerar som en antioxidant .
    Bra potassiun innehåll. Det finns 600 milligram av kalium i en servering av kokos vatten .
    Lågt glykemiskt . Kokos vatten har tillsatt socker och kan orsaka en stegring i blodsockret .
    En källa av andra näringsämnen. En kopp kokos vatten har 15 % av det dagliga värdet för magnessium . 17 % för mangan , och 10 % för C-vitamin
    Källa för natrium . En kopp kokos vatten innehåller ungefär 250 mg natrium som hjälper den återfuktande som förloras genom svett .
    Elektrolyter. Kokos vatten innehåller elektrolyter , samt andra som kalcium och magnesium , som hjälper kroppens celler att utföra elektriska impulser .

Hälsoeffekterna av kokos vatten för spädbarn

    Remedy för mag-tarmsjukdomar .
    Rossesses antibakteriella egenskaper.
    Behandlar urinvägsinfektioner.
    Bästa källan för rehydrering .
    Remedy för argsint feber .
    Kan behandla kolera .

Det bästa sättet att njuta av kokos vatten är direkt från kokos . Men du kan prova ett annat sätt att njuta av kokos vatten .

    1 dl kokos vatten
    En handfull spenat
    en gurka
    1 selleri stjälk
    1 msk . Chia frön
    1-2 dl ananas ( färsk eller fryst )

Blanda och njut

    Lägg is om du använder färsk ananas

OBS : Dricka för mycket av kokos vatten varje dag är inte tillrådligt eftersom det har några hälsorisker , ökad kaliumhalt , ökad vikt ( på grund av naturlig sockerhalt i kokos vatten ) och påverkan på blodsockerhalten .

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply