cara mengecilkan perut buncit pasca melahirkan

cara mengecilkan perut buncit pasca melahirkan Hogyan csökken a gyomor a szülés után lehet tenni a figyelembe néhány dolgot , amelyek közül az egyik egy olyan kóros állapot . Természetesen a szülés után több mint 80 százaléka a nők akartam, hogy a karcsú test ideális , mint korábban . Tehát a nagy kérdés az, hogyan lehet megtalálni a módszert gyakorolják ezt a jogot a szülést követően. Lehet has karcsú idela vissza? Nézze meg a teljes felülvizsgálat alatt.

Kilenc hónap a terhesség, persze , sokan kezdtek felhalmozódni zsír a has, a kar és az arcát. Amint duniafitnes.com idézett , a méh bezárul , és visszatér az eredeti méretére körülbelül 6 hét , míg a szalagok a test visszatér a normál hosszúságú és rugalmassága körülbelül 3-6 hónap. De nem így van jaringat izom kell gyakorolni , és új rutinokat , hogy képes helyreállítani a szilárdsága, sűrűsége , és a funkcionalitás ezek az izmok .

Ha a megfelelő idő, hogy képzés?
Ahhoz, hogy indul képzés először meg kell beszélnie orvosával , hogy biztosítsa az egészség és a testmozgás , ami helyes . Ne siet , hogy egy vékony gyomor veszélyes az egészségre. Különösen, ha végre egy császármetszés . A legfontosabb dolog, amit szülés után a szervezet helyreállítási folyamat . Ha az orvos azt mondja , hogy ez rendben van , akkor meg tudod csinálni könnyű gyakorlatokat . Ha nem, akkor kell összpontosítania a fellendülés a test , mert ez attól függ, hogy a fizikai állapota egyes.

4. Szabad Get Ideális Body Shape szülés után
Tartsa a diéta
Természetesen szükség van több tápanyagot a születés után . Alapvető tápanyagok szükséges a test helyreállítása magát regenerálja a sejtek és szövetek károsodnak közé fehérje, vas, és a C-vitamin fogyasztása zöldségek és gyümölcsök gazdag rostokban és ne sült ételek , zsír és kalória magas.

Nem rohan a tornaterembe
Nyújtott test szülés után egy természetes dolog , mert a növekedés és a test térfogatának mintegy 15 százalék. A legmegfelelőbb lépés a fellendülés a test, mert a test minimális helyreállítási okozhat egészségügyi problémákat .

Határozza meg ésszerű célkitűzés
Ne rohanjon akarok drasztikus eredményeket , nem is beszélve akarom elveszíteni 20kg egy hónap múlva. Továbbá, hogy rájövünk, hogy a szigorú diéta , ez nagyon veszélyes . Mert most van egy baba kell az anyatejes táplálás és táplálkozási szükségleteinek. Ha a szigorú diéta , akkor fennáll a veszély, táplálkozási hiányosságok , valamint a baba . Ne a célt tűzte ki a túlzott .

Válassza ki a megfelelő gyakorlat
Kalóriát éget nem kell végezni bizonyos tevékenységek csak lazing az ágyban. De ez nem jelenti azt , hogy ezt megerőltető testmozgás . Meg tudod csinálni könnyű gyakorlatokat , de még mindig képes visszaállítani a test alakját , mint korábban , mint a séta körül nyomja a baba a ház körül . Séta egy olyan tevékenység, amely egyszerű és könnyű , de több kalóriát éget . Amellett séta is a vérkeringést , és tartsa a test alakját a szülés után.

Hogyan lehet fogyni , különösen hasa összezsugorodik biztonságos nyújthat kényelmet és az egészséges szervezet annak érdekében , hogy fitt maradjon . Sok szerencsét !

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply