cara mengecilkan perut

cara mengecilkan perut Opgezwollen maag door vet is een probleem voor veel vrouwen . Broek zo strak , zodat het niet goed uitziet , willen een badpak schaamte dragen , duh ..

Vanwege dit probleem vaak voorkomt bij vrouwen zijn er veel medicijnen die effecten aanbieden krimpen buikvet . Hoewel niet alle geneesmiddelen die zin sommige zelfs ten koste van de gezondheid .

Voor het beste resultaat , het verbruik van natuurlijke voedingsmiddelen die de maag vet kan slijten, zodat het kan worden hergebruikt opgezwollen buik plat.

1 . Groenten en Fruit

Het eten van een verscheidenheid aan verse groenten en fruit kan voedingsstoffen aan het lichaam. Groenten en fruit die natuurlijke vezels bevatten, kan het proces van de spijsvertering en stoelgang te versnellen . Daarnaast zal de vezel voel je je langer vol , dus het kan de inname van voedingsmiddelen met een hoog in calorieën en vet te controleren .

2 . Groene Thee

Als het is laat , in plaats van gebakken snack , een kopje hete groene thee met een beetje suiker of honing . Het gehalte aan flavonoïden in thee kan ontstekingen te verminderen in het lichaam . De inhoud van EGCG kan lichaamsvet te verminderen.

3 . Avocado en noten

Niet alle vetten zijn slecht , er zijn goede vetten die kan bijdragen tot de afbrokkeling eroderen slechte vetten de slechte cholesterol op hetzelfde moment . U kunt eten noten worden gekookt of geroosterd en gegeten avocado .

4 . Specerijen Specerijen

Hoewel soms onaangename geur , knoflook , kurkuma , peper en gember zijn kruiden die kunnen helpen het lichaam te overwinnen problemen met de spijsvertering . Gebruik deze natuurlijke ingrediënten als aroma gerechten , en je kunt goed eten zonder zorgen.

5 . Drinkwater

Er is een groot verschil tussen degenen die mineraalwater verkiest en degenen die graag zoete dranken . Vouw de consumptie van mineraalwater , als suikerhoudende dranken hebben een hoge calorieën . Zoete drank is geen vet , maar het kan je vet.

Dat zijn een aantal voedingsmiddelen en dranken die je kunt proberen te helpen krimpen buikvet . Evenwicht te brengen met oefening en verminderen high-calorie voedsel zoals gefrituurd voedsel, chips en snoep .

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply