benefits of green tea fat burner pills

benefits of green tea fat burner pills Sok haszna zöld tea kapszula akkor lehet, ha fogyasztani őket rendszeresen. Zöld tea kapszula tartalmú kiegészítők eljáró természetes jogorvoslatokról számos egészségügyi probléma. A kiegészítők biztosan tartalmaznak, a zöld tea kivonat. A zöld tea kivonat tartalmazza a különböző anyagok, mint például antioxidánsok, polifenolok és chetachins. Bár, sok zöld tea is tartalmazó kapszulák theanine. Theanine egy aminosav, amely egy nyugtató hatása van.

 A használata Zöld tea kapszula
Mint már korábban említettük, számos előnye van a zöld tea kapszula lesz, ha fogyasztani rendszeresen. Az alábbiak közül az előnyök:

    Fogyás
    Megelőzése rák
    Rák kezelésében
    Érrendszeri betegségek megelőzésére
    Csökkenti a vérnyomást
    Fogszuvasodás megelőzésében

A fent említett előnyök, ne habozzon fogyasztani minden nap. Még ha fogyasztani minden nap, akkor nem lesz rossz hatással. Az egyetlen hatás lehet álmatlanság. Valószínű, hogy nehéz lesz aludni miatt az anyag tartalmazza a zöld tea.

A különbség a zöld tea és a zöld tea kapszula
A zöld tea kapszula készült zöld tea kivonat formájában a kapszulákat. Zöld tea kapszula kiegészítőket, amelyek gyakran forgalmazott, mint azt, hogy segítsen növelni az antioxidáns-bevitel. Ha úgy dönt, hogy fogyaszt a zöld tea kapszula, ez azt jelenti, hogy nem kell inni a zöld tea több csésze naponta. Azonban nincs sok tanulmány bizonyítja, hogy a zöld tea kapszula jobb hatást összehasonlítani a zöld tea, mint ital. A kevés tanulmány, bár lehet a hivatkozás, hogy fontolja meg a fogyasztás a zöld tea kapszula. Vannak különböző egyszerű előnyeit zöld tea kapszula amúgy is, mint például a következőket.

Megelőzése hideg és az influenza
Az egyik legjobb előnyeit zöld tea kapszula akadályozza meg abban, a hideg és az influenza. A hideg és az influenza megelőzését is bizonyítja a tanulmány 2007-ben. A tanulmány három hónapig egy csoport egészséges felnőttek. Elvitték akár a zöld tea kivonat képlet vagy placebo kapszulát naponta kétszer. Az eredmény az volt, akik fogyasztanak zöldtea-kivonat kapszulákat rendszeresen általában jobbak a immunrendszert. Ritkán volt, hideg és az influenza tünetei, mint azok, akik fogyasztanak placebo.

A tanulmány bebizonyította, hogy a hideg és az influenza is megelőzhető fogyasztása zöld tea kapszula. Tovább tart vizsgálatok bizonyítják egyéb előnyeit zöld tea kapszula.

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply