benefits of drinking green tea extract

benefits of drinking green tea extract De som ønsker å gå ned i vekt kan ha prøvd ulike tiltak . Du har kanskje gjort ditt beste for å miste vekt . Hvis det er tilfelle , hvorfor ikke prøve å få fordelene av grønn te kosttilskudd ? Grønn te kosttilskudd inneholder ulike stoffer for å hjelpe deg å miste vekt . De omfatter antioksidant , polyfenoler og selv anti - kreftfremkallende og metabolske egenskaper . Som et resultat , de påvirker stoffskiftet rate. Med økningen av metabolic rate, vil du være i stand til å kontrollere vekten lettere . Bortsett fra fordelene for å miste vekt , kan du få andre fordeler som beskytter deg mot kreft , øker kroppens immunsystemog senke kolesterolnivået og høyt blodtrykk .

Fordelene av grønn te kosttilskudd
Grønn te drikker har vært svært populær som en av de beste drikker rundt om i verden . Med sin komplette stoffer , har grønn te blitt en slags løsninger for ulike sykdommer . Selv om mange har vært klar over fordelene av grønn te drikke, har de ikke spiser det hver dag . Grunnen til at de ikke spiser det hver dag varierer . De fleste av dem sa at de ikke har mye tid til å forberede drikke, fra brygging til å servere det . I dag , trenger du ikke å tenke på den lenger . Grønn te kosttilskudd er nå tilgjengelig for deg . I stedet for å forberede komplisert grønn te drikke, kan du bare ta kosttilskudd . De kosttilskudd inneholder de samme stoffene som de av grønn te drikke . Du kan også få ulike fordeler av grønn te kosttilskudd .

Er grønn te kosttilskudd Trygt?
Fordelene med grønn te kosttilskudd har blitt anerkjent og velprøvd fra ulike studier . Imidlertid er bivirkningene av supplement er mindre kjent . Bivirkningene og sikkerhetshensyn er faktisk bare relatert til koffein -innhold av supplement . Du bør nok ta forsiktighet av koffein- relaterte bivirkninger. Du må vite nøyaktig hvor mye tilskudd du trenger for en tryggere forbruk . Bivirkningene omfatter angst , økning av blodtrykket, økning av hjertefrekvens og forverring av sår symptomer . Under cellegiftbehandling, du bedre begrense forbruket siden det kan redusere narkotika aktivitet .

Hvor mye bør du spise ?
Innholdet av grønn te ekstrakt er forskjellig fra en kapsel for andre. Det er derfor , før du spiser kosttilskudd , du bedre ta hensyn til dosen av grønn te ekstrakt . Det er bedre at du konsultere legen din først før man spiser kosttilskudd . Legen din vil anbefale deg en passende dose . Dette vil være tryggere for deg og du kan få de beste fordelene av grønn te kosttilskudd .

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply