benefits of green tea energy

benefits of green tea energy Yeşil çay uzun nedeniyle içinde bulunan yeşil çay ekstresifaydalarıdünyada çoğu insan için sağlıklı içme haline gelmiştir . Yeşil çay vücut için gerçekten yararlıdır çeşitli maddeler içerir . Bunlar b bioflavonoid ve antioksidanlar gibi chetachins ve polifenol içerir. Bu maddeler kanser gibi çeşitli hastalıklara neden olan serbest radikaller , mücadele . EGC ( epigallocatechin gallate ) antioksidan çok serbest radikallerin mücadele etkilemektedir . Aşağıdaki yeşil çay ekstresi pek çok faydaları vardır .

Lose You Ağırlık Yardım
Eğer kilo kaybı için mücadele yorgun hissediyorsanız , sadece düzenli olarak yeşil çay içebilirsiniz . Eğer kilo vermek yeşil çay ekstresi faydaları birine sahip olabilir . Daha önce bahsedildiği gibi , yeşil çay ekstresi ECGC antioksidan içerir . Bu madde sigara ve yağlı diyetlerolumsuz etkisini sınırlar . Düzenli olarak yeşil çay özü tüketmek , vücudunuzun termojenezinsüreci ve yağ metabolizmahızını artırmak mümkün olacak . Buna karşılık , yeşil çay ekstresi size kilo yardımcı olur ve güvenlidir . Yeşil çay ekstresi kalp hızınınartışına neden olmayan ve kaygı duygularını tetiklemek değildir . Bu nedenle, her gün yeşil çay tüketmek güvenlidir . Özellikle, tam hissettirmek ve yeme sizi vazgeçirmek olabilir . Eğer kilo vermek istiyorsanız eğer öyleyse , neden her gün içme başlamak değil mi?

Düşük Kolesterol ve Kan Basıncı
Yeşil çay ekstresi diğer faydaları daha düşük kolesterol ve kan basıncı vardır . Yeşil çay ekstresi düşük kolesterol , kan pıhtılaşmasına neden özelliklekötü bir ( LDL ) yapabiliyor . Ayrıca felç ve kalp krizi riskini düşürmeye yardımcı olur . Yeşil çay aynı zamanda iyi kolesterol ( HDL)üretimini arttırır . İyi kolesterol onları daha elastik hale arterlerde veba temizlenmesine yardımcı olur . Sonuç olarak , bu kalp hastalığı önlemeye yardımcı olur. Yüksek kan basıncı ( hipertansiyon ) olanlar dayeşil çay özü tüketenriskini azaltabilirsiniz.

Kontrolü Kan Şekeri Seviyesi
Ayrıca, kan şekeri seviyesini kontrol gibi yeşil çay ekstresi diğer avantajlarından yararlanabilirsiniz . Yeşil çay ekstresi vücudunuzun içinde üretilenmiktarı amilaz azaltabilir polifenol içerir . Amilaz Eğer şeker içine nişasta dönüştürmek yardımcı olan bir enzimdir . Her gün düzenli olarak yeşil çay tüketen sizin kan şekeri seviyesini düşürmeye yardımcı olur . Sonuç olarak , bu diyabet acı önlemeye yardımcı olacaktır .

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply