benefits of honey every morning

benefits of honey every morning Viac ako tisíc rokov , med je známe , že vykazujú prekvapivé liečivé účinky . Med je jedným z najúčinnejších spôsobov , ako chrániť vaše telo . Jeho silné anti - bakteriálne a liečivé vlastnosti z neho robí skvelý prírodný liek na mnohých bežných zdravotných problémov .

Včely prehĺtať , tráviť a opakovať nektár , aby med , tento nektár obsahuje takmer 600 látok . Po medu včely zbierajú nektár , že ich pridanie enzýmu glukóza oxidáza na to ako spôsob , ako zachovať med . Polyflora medy sú vyrobené z nektáru z rôznych kvetov , zatiaľ čo zmiešané medy pochádzajú z rôznych kolónií vybraných dosiahnuť špecifickú chuť .

 Med má neobvyklý chemické zloženie , ten , ktorý robí to , aby na dobu neurčitú bez poškodenia . Med prirodzene obsahuje 18 aminokyselín , plus malé množstvo z mnohých vitamínov a minerálov . Med je nielen dobré pre vaše zdravie , ale je to skvelé pre vašu pokožku rovnako . Tu sú zdravotné výhody prírodného medu , ktorý sa bude ďalej zvyšovať svoju záľubu pre tento sladký nektár .

Prevencii rakoviny a srdcových chorôb
Med obsahuje kvetinové flavonoidy ( bioflavonoidy ) , viac obyčajne známy ako antioxidanty , ktoré pôsobia proti skutočnosti aktivitu voľných radikálov . Konzumácia medu môže znížiť riziko srdcových ochorení a prevencii rakoviny .

probiotické
Med je zvyčajne nie je probiotikum substancie , ale môže slúžiť ako prebiotiká . Poraďte sa so svojím lekárom skôr , ako konzumovať žiadne jedlo pre prebiotickej účely , aby sa uistil , že je pre vás bezpečné .

krásna pleť
Med pomáha chrániť pokožku pred škodlivými UV lúčmi a uľahčiť schopnosť kože k omladeniu . Med pôsobí ako agreat anti - aging agenta a hydratačný krém .


Zvýšiť športový výkon
Med prináša významné zvýšenie výkonu športovca počas namáhavého cvičenia .

Zníženie proti kašľu a podráždeniu hrdla
Med bol známy upokojiť podráždené hrdlo obloženie a znížiť kašeľ . Štúdia vykonaná na Penn State School of Medicine na deti staršie ako dva roky ukázali , že med pomáha im kašeľ menej a lepšie spať .

Znížte vredy a iné gastrointestinálne poruchy
Zlato bojuje mnoho gastrointestinálne poruchy a pracuje ako silný probiotiká v GI trakte .

Anti - bakteriálne , anti - plesňové
Med je antiseptikum , antibiotiká , protiplesňové a antibakteriálne - nikdy to pokazí ! Najsilnejší anti - bakteriálne vlastnosti akéhokoľvek medu na svete a môže byť použitý na liečbu antibiotiká - rezistentné bakteriálne infekcie .

Zostatok na 5 prvkov
Med je považovaný za vplyv na všetky tri primitívne materiálne nerovnováhy tela pozitívne . To je tiež povedal , aby bol užitočný užitočné pre zlepšenie zraku , chudnutie , poruchy močových ciest , bronchiálna astma , hnačka a nevoľnosť .

Regulácia hladiny cukru v krvi
Vedci sa domnievajú , že priaznivé účinky medu na chuť k jedlu hormóny a hladiny cukru v krvi môže pomôcť zabrániť priberanie na váhe .

Hojenie rán a popálenín
Med bol od staroveku ako prostriedok v starostlivosti o rany používa . Dôkazy zo štúdií na zvieratách a niektorých štúdií naznačila , že med môže urýchliť hojenie rán .

Med a citrón tiež dobré pre studené a kašeľ . Môžeme použiť med bez akýchkoľvek vedľajších účinkov . Ale nedávajú med deti do jedného roku veku , pretože má potenciál spôsobiť botulizmus dieťaťa .

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply